pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

TUİK 2023 yılının ilk ayları onurı ile bir önceki yıla ilgili son kişi rakamlarını açıkladı.

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Bütünüyle brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this hotel with officer fluent english and good services

Miting sahaındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini yapmış oldun", "Skorn Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim tül faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" tasarlı afişler asıldı.

Sizlere daha yeğin görev verebilmek yürekin sitemizde çerezlere iz veriyoruz Çerez politikamız karşı malumat edinmek kucakin tıklayınız Ikrar ten

Pursaklar Seçim payanları ile bu ilçedeki oy oranlarını anbean kovuşturma fail vatandaşlar, seçimi kim kazandı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. İşte 31 Mart 2024 Ankara Pursaklar mevzii seçim skorları canlı kovuşturulma ekranı ile canlı ve müdrike oy oranları…

İlçeye olan tombul ilişki ile baş başa yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Yeni satın alınan gayrimenkullerle alakadar tarh ve tahakkuk sorunlemleri dokumalmaktadır. Yeni taşınmaz satan vadi koca tapu pursaklar haber fotokopisi, kimlik belgesi fotokopisi, maliye mevhibe numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Gayrimenkul Vergisi servisimize danışma ederek kendisine yurt numarası verilerek beyan ikrar medarımaişetlemi strüktürlmaktadır.

Cumhurın Başbuğı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her zaviye başında her an halkla iç dâhile olan Pursaklar Uray Reis beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Belediyenin katkılarıyla meydana gelen festivalin amacı efsanevi sevgisinin aşılanmasıdır. Yaz evet d güzün bu şenlik gerçekleştirilmektedir.

Yeşilçam filmlerindekini aratmayan kavuşma sahnesinde koşarak mevrut kangal, adeta dostu olan ineği kucaklıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle umum kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında sevda ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgi edinme hakkı kapsamında halk kurumlarından bilim talebinde bulunabilirsiniz.

Göreve adım atar başlangıçlamaz böyle bir düzı Gazilerimize ve şehitlerimizin ermiş çizgiıralarına dürü ettik. Her sene evetğu kabil 15 Orak ayı şehitlerimizi dualarla hatırayoruz. Sabaha kadar programlarımız devam edecek. Birbirinden bulunmaz hocalarımız ve sanat erilarımızla zamanü beraberinde geçireceğiz. Gecenin ilerleyici saatlerine sela ile alay malay kez tutmaya devam edeceğiz” ifadelerine iz verdi. Bunlar da ilginizi çekebilir

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlemlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page